۵۲هزار دانشآموز در خوزستان از تحصیل بازماندند
نماینده ویژه وزیر آموزش وپرورش در استان سیلزده خوزستان گفت: ۵۲هزار دانشآموز به دلیل آسیبهای سیل به مدرسه نمیروند، انتظار داریم ستاد مدیریت بحران دستور تخلیه مدارس را برای شروع فعالیت مجدد آنها صادر کند.
به گزارش راهبرد معاصر ، مجتبی زینیوند درباره وضعیت مدارس استان خوزستان اظهار کرد: سه کارگروه فضا و تجهیزات، فرهنگیان و دانشآموزان برای بررسی مسائل و مشکلات تشکیل شده است.
وی افزود: در کارگروه دانشآموزان برنامههای مختلفی برای جبران عقبافتادگی تحصیلی دانشآموزان بهویژه پایه دوازدهمیها طراحی شده است و در تلاش هستیم فرایند حضور دانشآموزان در مدارس را تسهیل کنیم؛ همچنین در کارگروه فرهنگیان اقداماتی برای برآورد خسارات سیل به منازل فرهنگیان و وسایل آنها انجام میشود.
نماینده ویژه وزیر آموزش و پرورش در استان سیلزده خوزستان گفت: 10 استان معین برای حمایت از خوزستان انتخاب شدهاند که هر منطقه با توجه به نیازهای آن به یک استان تحویل داده میشود، هفته آینده نشست استانهای معین با حضور مدیران کل آموزش و پرورش استانها در خوزستان برگزار میشود که استانهای معین مناطق تحت پوشش خود را بررسی و نیازهای آنها را احصا و برای کمک برنامهریزی میکنند.
سال تحصیلی ادامه دارد
زینیوند ادامه داد: در بحث فضای مدارس برای کوتاهمدت و بلندمدت برنامههایی داریم، در کوتاهمدت باید حداقل زمینههای لازم برای حضور دانشآموزان در مدارس فراهم شود، دانشآموزان مدارسی که بر اثر آسیبهای سیل دیگر قابل استفاده نیستند از طریق سرویس به مدارس سالم اعزام میشوند و تا پایان سال به تحصیل ادامه خواهند داد، اما در بلندمدت برخی از فضاها هستند که باید تخریب و دوباره ساخته شوند و در استان خوزستان هنوز نمیتوان آمار دقیقی از آسیبها ارائه کرد.
8 مدرسه در سوسنگرد و بستان زیر آب
وی با اشاره به اینکه فقط در دو منطقه سوسنگرد و بستان 8 مدرسه کامل زیر آب رفته و نیاز به تخریب و نوسازی دارند، بیانکرد: مدارسی که نیاز به تخریب و بازسازی دارند باید برای سال آینده آماده شوند.
نماینده ویژه وزیر آموزش و پرورش در استان سیلزده خوزستان تصریحکرد: بر اثر سیل تجهیزات مدارس نیز از بین رفته است که باید آنها را آماده کنیم و برای این مسائل برنامهریزیهای لازم انجام شده است و سازمان نوسازی مدارس در حال اقدام است، البته هر زمان که فضای مدارس از زیر آب بیرون آمد و امکان بازدید عادی برای خیران وجود داشت، رئیس سازمان نوسازی مدارس با گروهی از خیران به استان خوزستان سفر میکند تا خیران برای تخریب و نوسازی مدارس حمایت لازم را داشته باشند.
اردوگاه آموزشوپرورش برای اسکان فرهنگیان آسیبدیده
وی در ادامه درخصوص فعالیتهای کارگروه فرهنگیان افزود: در این کارگروه تمام فرهنگیان استان که دچار مشکلات و خسارت شدهاند، شناسایی میشوند؛ همچنین اردوگاهی آماده شده است تا تمام فرهنگیانی که خانههایشان آسیب دیده است در سوئیتهایی که تعیینشده اسکان پیدا کنند و در بلندمدت هم معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش کارگروهی را تشکیل داده است تا تسهیلات و کمکهای بلاعوض به فرهنگیان آسیبدیده ارائه شود؛ از سوی دیگر کمکهایی که توسط فرهنگیان سراسر کشور جمعآوری میشود بستهبندی شده و متناسب با نیاز در اختیار فرهنگیان آسیبدیده در جریان سیل قرار میگیرد؛ البته تمام این موارد باید با رعایت شأن فرهنگیان باشد.
زینیوند عنوانکرد: در حال ارزیابی خسارات، شناسایی نیروهای آسیبدیده و برنامهریزی برای چگونگی کمک به فرهنگیان و دانشآموزان و آمادهسازی فضای مدارس هستیم.
فضای مدارس باید خالی شود تا سال تحصیلی ادامه یابد
وی درباره بازگشایی مدارس در استان خوزستان مطرح کرد: مدارس از روز شنبه باید آغاز بهکار کنند، اما در بحث فضای مدارس با دو مشکل جدی مواجه هستیم، نخست آسیب سیل به فضای مدارس و دوم اسکان خانوادهها و نیروهای امدادی و جهادی، البته در ستاد بحران تأکید کردیم که هر چه سریعتر فضای مدارس برای حضور دانشآموزان تخلیه شود و انتظار داریم که ستاد مدیریت بحران دستور تخلیه مدارس را بدهد.
52 هزار دانشآموز به کلاس درس نمیروند
نماینده ویژه وزیر آموزش و پرورش در استان سیلزده خوزستان با اشاره به اینکه 14 منطقه استان دچار مشکل شده و 52هزار دانشآموز به کلاس درس نمیروند، تأکید کرد: برای هر منطقه متناسب با اقتضائات آن برنامهریزی میکنیم و برای دانشآموزان پایه دوازدهم که باید در امتحانات نهایی و کنکور شرکت کنند دورههای حضوری به صورت تجمیعی در مراکز شهرستان برگزار میشود.
به گزارش تسنیم، براساس تصمیمگیری شورای تأمین استان خوزستان مدارس اهواز، شوش، باوی، کارون، حمیدیه، دشت آزادگان، هویزه و شعیبیه که تا پایان هفته جاری تعطیل بودند از روز شنبه 31 فروردین فعالیت خود را آغاز میکنند.
تسنیم